Hoppa till innehåll

PÅGÅENDE PROJEKT

ÖSTRA MALMSKOGENS FÖRETAGSPARK LINKÖPING

Mogambo Utvecklings AB har nu byggstartat Östra Malmskogens företagspark på Torvinge industriområde. De sammanlagt 32 lokalerna beräknas vara inflyttningsklara under våren 2023.

Vårt koncept består av verksamhetslokaler i radhusform för eget ägande. Ett mycket omtyckt koncept som innebär ett modernt ägande med flexibilitet och bättre ekonomi för mindre företag eller dig som helt enkelt söker en funktionell lokal, verkstad eller förvaringsyta.

Vi bygger lokaler på 70-300 m² med möjlighet att slå ihop flera enheter. Varje lokal ägs av fristående individ och ägaren kan sälja och köpa utan yttre inflytande. Lokalen ligger på egenägd mark med möjlighet att uppföra uppställning framför lokalen och på vissa lokaler även på sidan och bakom.

Klicka på bilden för informationsfolder.

För mer information och försäljning kontakta Peter Strand 0763-435800, peter@mogambo.se eller Christer Pernvall 0708-124235.

VIARED VÄSTER FÖRETAGSPARK

Vi bygger vår fjärde företagspark i Borås. Granne med 81 Företagspark växer den nya företagsparken fram. Den första etappen med 18 lokaler är nyligen inflyttad och byggnationen med etapp 2 pågår och är klar för inflytt i kvartal 2 2022.

Etapp 2 består av 22 fastigheter och är slutsåld. Företagsparken ligger i direkt anslutning till avfart 82 vid Rv40 med ett mycket central läge i Viared.

Företagsparken består av fastigheter i storlekar mellan 70-260 m² både med och utan entresol. Fastigheterna följer vårt koncept med helt inflyttningsklara lokaler med värme, ventilation, belysning, 16A eluttag, brandvarnare, elcentral och de större lokalerna har installerad fiber. I de mindre lokalerna är det förberett för fiber.